Site announcements

PROMOCIJSKA EKIPA MLC LJUBLJANA

PROMOCIJSKA EKIPA MLC LJUBLJANA

by Referat MLC -
Number of replies: 0

Promocijska ekipa MLC Ljubljana - sprejmi izziv in se nam pridruži!

Izzivamo mlade, energične, komunikativne in ambiciozne študente MLC Ljubljana, da pokažejo svoj skriti talent in obogatijo svoje ideje z delom na področju marketinga pri predstavljanju naše fakultete.

Vabimo takšne, ki že imajo določena znanja kot tudi tiste, ki imajo ta hip le pozitivno delovno energijo in željo, da se kaj novega naučijo in s tem morebiti obogatijo svoj življenjepis!

Da še malce namignemo…morda že znate dobro fotografirati ali posneti video vsebino, obvladate socialna omrežja ali imate kakšen skriti talent, za katerega je že čas, da ga sprostite na plano? Ste komunikativna oseba, ki se rada druži in z drugimi deli zgodbe in izkušnje iz zanimivega študentskega življenja?

In ne nazadnje, tako kot vi, si tudi mi želimo, da se družimo ob najrazličnejših vsebinah in pri tem zabavamo, ob tem pa seveda tudi veliko novega naučimo,saj skupaj z vami raste in se razvija tudi MLC Ljubljana!

Prijavi se TU in postani del promocijske ekipe MLC Ljubljana  –prvič se dobimo v četrtek, 9. novembra 2023 ob 16. urina MLC Ljubljana, kjer vas z veseljem pričakuje Diana.